Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Caroline - 21 januari 2009 10:46


Det som gör mig lycklig, är nog ofta det jag minst tror ska göra något större intryck på mig. Sånt som jag inte väntar på men som ändå lämnar mig med ett leende på mina läppar och en tanke i mitt huvud.

Idag är det en bok. "Hjärtat får inga rynkor", av Mark Levengood.Visst hade jag föraningar om att jag skulle tycka den var rolig, eftersom jag läst den förra boken "Sucka mitt hjärta men brist dock ej".


Men svaret är att jag inte bara tycker de är roliga böcker, utan de ger mig så mycket mer. De påminner mig om hur jag vill vara som person, hur jag idag ser på många situationer och vad jag kan ändra på hos mig själv för att må bättre som människa. Släppa lite av den yttre press som jag känner och lindra mitt kontrollbehov lite. Det ger mig lycka. Att jag kan få vägledning till att känna mig tryggare med mig själv, och se nya vägar där jag annars brukar låta mig påverkas av vad andra anser och tycker, trots att det bara rör mig och mitt liv.


Boken har förgyllt min dag och jag kommer sväva runt med ett fånigt leeende på läpparna. När jag möter andras undrande (ofta negativa) blickar, så kommer jag bara att le ännu bredare, för jag känner mig rikare än de. Jag vet nått de inte vet och som bara rör mig.

Hur ful jag än kan vara på utsidan, så har iallafall mitt hjärta blivit lite vackrare idag...



Presentation

Omröstning

Älskar, älskar inte, älskar... Vem älskar du mest?
 Min mamma
 Min papppa
 Mitt/mina syskon
 Mitt/mina barn
 Min pojk/flickvän
 Min kompis
 En "kändis"
 Någon annan
 Älskar ingen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards